HÁT ERŐSÍTÉSE, LAZÍTÁSA

Kipróbálom

Hát erősítése, lazítása

PelviPower™

hátfájás ellen, a hátizmok erősítése

  • Ellazítja és tehermentesíti a hátizmokat
  • Erősíti a hátizmokat
  • Segít a testtartás javításában
Jelentkezés próbatréningre
A hátproblémák negatív hatással lehetnek a medencefenékre, illetve fordítva is igaz, a medencefenék hátfájás kiváltó oka lehet.
A hát izmait részben a mindennapi feladatok, éjszaka pedig a több órás fekvés terheli. Bár a hátizmoknak általában jót tesz a mozgás, és nem szerencsés a mozdulatlanság, nem minden típusú mozgás tesz neki jót. A derékfájásnak számos oka lehet, amelyeket gyakran rosszul diagnosztizálnak. A medencefenék a fasciákon keresztül kapcsolódik hátizmainkhoz.k. A hátfájás összefüggésbe hozható a legyengült medencefenékkel is.
A hátfájás megváltoztathatja a testtartást. A rossz testtartás viszont derékfájáshoz vezethet, és befolyásolhatja a medencefenék izmait. Röviden, az egyik rossz a másikhoz vezethet.
PelviPower™ magnetoterápiás tréning hátfájás ellen A normál helyzetű ágyéki gerinc védi a kismedence szerveit. A csigolyák általában egymáson vannak és a medencefenéken "pihennek". Rossz testtartás esetén az ezekre a szervekre ható erők megváltoznak, és hosszú távú szövődmények léphetnek fel. A medencefenék izmai egyidejűleg dolgoznak a hát- és a hasizmokkal. A medencefenék központi helyet foglal el, mivel ennek a két legnagyobb láncnak: a hátsó és az elülső izomláncnak a metszéspontjában található.

Ha a medencefenék izomzata túl gyenge, gyakorlatilag húzza a csontvázat, ezek a belső húzóerők pedig hátfájásként nyilvánulhatnak meg.
A hátfájást gyakran a medence elcsúszása okozza. A medence és a gerinc alkotja a test központi tengelyét. Ha a medence az egyik oldalra dől, a gerincnek kompenzálnia kell a ferde helyzetet. Kis eltéréseknél ez nem probléma. Kifejezett kismedencei dőlés esetén rossz testtartás léphet fel, mely izomfeszülésből, ízületi kopásból eredően hosszú távon fájdalmat okozhat - például a hátban, a fejben, az állkapocsban és a keresztcsonti ízületben.
A legyengült medencefenék lehet tehát hátfájás oka is. A hátfájás megváltoztatja a testtartást.
Testtartási problémák esetén megváltozik a szervek, szalagok és izomláncok egymásra gyakorolt ​​kölcsönhatásának dinamikája. Ez feszültséghez és fájdalomhoz vezethet.
Nőknél, ha az ágyéki gerincre nehezedő nyomás túl erőssé válik, az eltolhatja a hüvely tájolását. Ez viszont elősegítheti a hüvely megereszkedését. Ülőmunka, kevés mozgás - ez a folyamat gyors romlásához vezet. Nő a medencére nehezedő nyomás, a belső szervek erősebben nyomják a medencefenék izmait, és hosszú távon gyengíthetik azokat.
Az izmokat nem egyedi izomnak kell tekinteni, testünket okos kölcsönhatásként kell kezelni. Az izomláncok kapcsolódnak egymáshoz és befolyásolják egymást. A hátizmok gyenge pontja hatással lehet a medencefenékre, és fordítva. A dinamika felborulhat.

A PelviPower™ tréning megerősíti medencefenék izmait, csökkenti a krónikus és akut hátfájás tüneteit, jelentős mértékben javítja testtartást és a hátizomzat lazítását.

Jobb testtartás

A hibás testtartás általában a gyenge hátizmok eredménye, és súlyos hátfájáshoz vezethet.
PelviPower™ javítja a testtartást.

Egészséges és erős hát

A hátfájás napjaink egyik leggyakoribb betegsége. A medencefenék izomzatának erősítése nemcsak a hátizmokat erősíti, hanem egészséges, ellazult háthoz is vezet.

Javuló életminőség

A medencefenék megerősítése fenntartható módon tesz az egészségért, egyúttal javítja életminőségét

Kipróbálom a PelviPower™ tréninget
Bejelentkezés telefonon: (+36) 20 290 1229