SZEXUALITÁS, LIBIDÓ, MENOPAUZA

Kipróbálom

Szexualitás, libidó, változókor

A változókor idején jelentkező vizelettartási panaszok a hormonális változásokkal hozhatók összefüggésbe. Meggyengülnek, lazábbak lesznek a medencefenék izmai, megváltozik a kismedencei szervek és a húgyhólyag helyzete is, ez inkontinenciát okozhat. Felmérések szerint a változókorban lévő hölgyek már közel negyedének gyenge a húgyhólyagja, és ez a szám az életkor előrehaladtával közel 60 százalékra növekszik, vagyis ennyien lehetnek inkontinensek.
Ezért a változókor idején szükség lehet az életmódbeli változtatásokon kívül a medencefenék izomzatának megerősítésére is. Ez a gátizomzat megfelelő tréningjével, intimtornával végezhető, így az inkontinencia megelőzhető, csökkenthető, sőt akár meg is szüntethető.

Mivel a medencefenék állapota kulcsszerepet játszik a szexualitásban, a középkorú hölgyek, a menopauza idején a szexet gyakran teherként élik meg.
A PeliPower™ tréning a medencefenék izmainak erősítésével nemcsak a vizelettartási, hanem a libidó növelésével a szexuális élet problémáit is csökkenti.
Kidolgozott programjaink csökkentik a menopauza kellemetlen tüneteit.

A medencefenék a mozgásunk központja. A feszítés és az ellazulás szabályozza a szexuális érzést és a libidót.

A "Váltoozókor, vitalitás" átfogó program kiváló együttese a medencefenék kontrakciók erősítésének és a szöveti vérkeringés novelésére.
A PelviPower™ magnetoterápiás tréning az első jeleknél, vagy egyszerűen csak megelőzésképp is alkalmazható. Igen hasznos a biofeedback-kel történő kombinációja is.

Edzés célja: az orgazmusképesség érzékenység növelése
Már az első edzések után a páciens nagyon hosszan tartó, kedvelt érzésről számolt be, és igen boldog, miután a 7. kezelés után sikerült célját elérni.
(32 éves, 2 gyermekes stewardess)
PelviPower™ magnetoterápia szülés után

Szexualitás & libidó

Az innovatív PelviPower™ tréning növeli a szexuális vágyat, ami mind az orgazmus-képességet, mind a libidót pozitívan befolyásolja.

Menstruációs fájdalom enyhítése

Sok nő szenved súlyos menstruációs fájdalmaktól, amelyek megkeseríthetik a mindennapokat. A PelviPower™ tréning tartós enyhülést nyújt a menstruációs görcsök ellen.

Változókor

Sok nő igen megterhelőnek tartja a menopauza tüneteit. A PelviPower™ tréning segít könnyebben átvészelni ezt az időszakot.

Kipróbálom a PelviPower™ tréninget
Bejelentkezés telefonon: (+36) 20 290 1229