PELVIPOWER FÉRFIAKNAK

Kipróbálom

Porsztataműtét után & Potencia, inkontinencia

Az edzett medencefenék olyan téma, amely a férfiakat éppúgy érinti, mint a nőket.

Inkontinencia prosztataműtét után
Prosztataműtét után az érintettek 2-10 százalékánál inkontinencia jelentkezik, azonban a megfelelő gátizomtorna csökkentheti, sőt akár meg is szüntetheti a panaszokat.
A gátizomtorna ráadásul semmilyen előkészületet nem igényel, bárhol, akár utazás, vagy tv nézés közben is végezhető, ráadásul úgy, hogy az mások számára észrevehetetlen marad.
A PelviPower™ tréning minden prosztatarákkal műtött férfi számára lehetőséget teremt, hogy kevesebb szövődménnyel élhessen, visszanyerhesse korábbi életmninőségét. A tréning megelőzésre vagy az urogenitális terület műtéti előkészítésére is szolgál.
Egy rövid edzés alatt a medencefenék izmai a mágneses mezők hatására akár 25 000-szer összehúzódnak és ellazulnak, ezzel a PelviPower™ tréning visszaállítja a medencefenék működőképességét.

PelviPower™ magnetoterápiás kezelés férfiaknakPelviPower™ biofeedback és magnetoterápia férfiaknak

Miért és melyik inkontinencia alakul ki prosztataműtét után?
A műtét után előforduló inkontinencia, többnyire stresszinkontinencia kialakulása a prosztata eltávolításával egyértelműen magyarázható.
A prosztata eltávolítása miatt a hólyag záróizmainak részei is eltávolításra kerülhetnek, ez tulajdonképpen maga az inkontinencia kialakulásának oka.
Ezen kívül a kontinenciát főképp biztosító külső záróizom mechanikailag is sérülhet, így a prosztataműtétet követően a betegek túlnyomó részénél átmeneti inkontinencia alakul ki, amely egyrészt magától, másrészt megfelelő gátizomtorna hatására javul.


Mi a megoldás az inkontinencia ellen?
Idővel és kitartó edzéssel a megmaradó külső záróizomzat átvheti a zárási funkciókat, ezért a gátizomtorna, ezen izmok célzott erősítése a rehabilitációs folyamat igen fontos eleme.
A hagyományos tréninget remekül kiegészíti a PelviPower™ biofeedback, amelynek segítségével a páciens monitoron ellenőrizheti, hogy a helyes izomcsoportot feszíti, vagy lazítja éppen, hogy mennyire sikerült a medencefenék izmait megfeszíteni, tudja-e és meddig a feszítést tartani és minden olyan információt, amely a gátizomzat megismerésében, működtetésében segíthet.
A PelviPower™ magnetoterápiás inkontinenca kezelése egy olyan tréning, amelynek során a páciensnek semmi feladata nincs, kényelmesen, egy székben ül, miközben az ülés alatti mágnesek gondoskodnak a megfelelő izmok stimulálásáról, edzéséről. Az erre épülő biofeedback tréninggel kiegészítve, általában 15-20 alkalmat követően érhető el a kívánt javulás. A tréning lehetőséget biztosít arra, hgy a kontinens állapot mihamarabb helyreálljon, sőt a későbbiekben is tartósan megmaradjon

Egy jó tanács:
Tanulmányok sora és saját tapasztalatunk is igazolja, hogy a prosztataműtét előtt megelőzésképp végzett gátizomtorna segít a műtétet követő kontinencia mihamarabbi helyreállításában!

  • Prostatectomia után a tréning megkezdése előtt javasolt a kezelőorvos jóváhagyása, miután a műtéti sebek teljesen begyógyultak (6-8 hét)
  • Az intenzitás a túlingerlés elkerülése érdekében ne haladja meg a 3-as szintet. Az inkontinencia kezelése jelentősen hosszab és időigényesebb. A biofeedback-kel és a klasszikus gyógytornával való kombináció javasolt, nélküzlözhetetlen.
  • Az impulzus erősségét lassan kell növelni. Egyes esetekben decubitus párna használata javasolt.

Potencianövelés
Férfiaknál a problémák azaz az erekciós zavar és a potencia gyengesége a nemi szervek területének vérellátásának hiányából vagy a feszült medencefenék izomzatból származhatnak.
A medencefenéki izmok erősítésével nemcsak az inkontinencia, hanem az erekciós problémák is enyhíthetők.

HYPOTON potenciaprobléma esetén a páciens nem képes fenntartani az erekciót, a vér beáramlik a barlangos testbe, kitölti, azonban a medencefenék gyengesége miatt nem marad ott. A program a célzott izomfejlődés érdekében, a vérkeringést serkentő szakasztól kezdve a hosszú izometrikus szakaszokkal és feszítésekkel stimulál.

A HYPERTON medencefenék problémája gyakrabban fordul elő a sportolókban. általában túlzott hipertrófiés edzés után.Itt nincs erekció, mert a hypertonás medencefenék megakadályozza a véráramlás a barlangos testbe.(Hipertrófiának vagy túltengésnek, ha a szöveti térfogata anélkül növekszik, hogy a sejtek száma lényegesen nőne. Az izomhipertrófiát elsősorban az izom keresztmetszetére vonatkoztatjuk, az izomrostok vastagodnak, viszont azok száma nem növekedik).
Érdemes a tréninget a lábakat és a medencét nyújtó gyakorlatokkal kiegészíteni.

Egy páciensünk tapasztalata>>>

Potencianövelés és jobb szex

A medencefenék fokozott izomtónusa a potencia helyreállításához, vagy a potencia növekedéséhez vezethet.
A korai magömlést is késleltetheti.

Inkontinencia panaszok megoldása

A prosztataműtét utáni inkontinencia különösen nyomasztó érzés, de gátizomtornával a panaszok jelentősen csökkenthetők. A medencefenék edzésével visszanyerheti korábbi életminőségét.

Javuló életminőség

A medencefenék izmainak edzésével, erősítésével nemcsak a tünetei, hanem az okok is megszűnnek, így elhagyhatja a potencianövelő készítményeket.

Kipróbálom a PelviPower™ tréninget
Bejelentkezés telefonon: (+36) 20 290 1229