PelviPower tréning

Kipróbálom

PelviPower™ tréning - tapasztalat

Voltam PelviPower™ tréningen.

Túl vagyok a műtéten, eltávolították a prosztatát. Mondanom sem kell, hogy mit éreztem, amikor pár hónappal ezelőtt kiderült, hogy rosszindulatú daganatot találtak a prosztatámban. Kétségekkel teli időszak következett, mígnem eljött a műtét ideje. Szerencsére az azt követő regeneráció sem tartott soká, egyáltalán nem volt megterhelő.

Hanem... még kimondani is szörnyű, inkontinens lettem.

Ezt azt hiszem csak az tudja átérezni, aki ugyancsak átélte, akinek ugyancsak problémát jelentett, hogy elcseppent a vizelete.
A műtétet követően az urológián kaptam némi instrukciót a gátizmok edzéséről, de őszintén szólva hiába próbálkoztam, nem igazán segített. Fogalmam sem volt, hogy a megfelelő izmokat edzem-e, hogy hatékony-e ez az edzés, egy dolog volt csak biztos, mégpedig, hogy nem igazán volt javulás. Azt persze nem lehet állítani, hogy ugyanolyan mértékű volt az inkontinencia, mint közvetlenül a műtét után, de lehetett volna jobb is.
"Google a barátunk"...
Elkezdtem keresgélni, mit lehet még annak érdekében tenni, hogy csökkenjen az akaratlan vizeletvesztés (már tudom, hogy ezt így mondják "hivatalosan"), mígnem rátaláltam a PelviPower™ tréningre. Összeszedtem minden bátorságom és jelentkeztem egy első ingyenes tréningre. Innen kezdve sima út volt:

Telefonon egyeztettünk időpontot, kellemes környezet, aránylag pontos kezdés, eddig minden ahogy mondták.
Doktornő fogadott, majd néhány a problémával kapcsolatos kérdés után ismertette a PelviPower™ tréning folyamatát, valamint azt hogy attól mit is lehet elvárni. Miután tisztáztuk, hogy a tréningnek nincs kizáró oka (pl. pacemaker), következett a biofeedback tréning.
Pillanatokon belül a saját szememmel láttam, hogy mindaz, amit gyakoroltam, edzettem, annak köze nincs a gátizomtornához. Pillanatok alatt kiderült, hogy a gátizmok ugyan rendben vannak, de igen hamar fáradnak, szóval edzetlenek. Az legalább jó hír volt, hogy a monitoron látható visszajelzés szerint a gátizmokat képes vagyok megfelelően feszíteni, lazítani. Igaz az állítás, ha az ember erre ráérez, akkor ez olyan, mint a biciklizés, nem lehet elfelejteni.

A biofeedback torna után következett a magnetoterápiás edzés. Itt nekem már semmi dolgom nem volt, egy kényelmes fotelben ülve történt a kezelés. Első pillanatban meglepő volt az érzés, de egyáltalán nem volt kellemetlen, pláne nem fájdalmas, viszont megtapasztaltam, hogy mennyire mélyen és milyen intenzíven képes az izmokat a PelviPower™ edzeni.Egy rövid, pár perces tréninget követően, illetve már a magnetoterápiás edzés alatt eldöntöttem, hogy a 20 alkalmas csomagot végigcsinálom, utólog beigazolódott, hogy jó döntés volt.

Húsz alkalommal, kaptam 20 magnetoterápiás és 10 biofeedback (azaz 30) tréninget, ma már önállóan végzem a gátizomtornát, na és ami a legfontosabb, hogy kontinens lettem!.

2024
Kipróbálom a PelviPower™ tréninget
Bejelentkezés telefonon: (+36) 20 290 1229
PelviPower™ magnetoterápiás kezelés