Mire alkalmazható a PelviPower?

Kipróbálom

Mire alkalmazható a PelviPower?

Mire alkalmazható a PelviPower?
A PelviPower™ egy mágneses mezőt használó, innovatív medencefenék edzési rendszer, amely két egymásra épülő, egy aktív és passzív edzésformából áll

A PelviPower™ egy mágneses mezőt használó, innovatív medencefenék edzési rendszer. A PelviPower™ célirányosan és hatékonyan edzi a medencefeneket és a környező izmokat, megerőltetés nélkül, mindennapi ruhájában, kényelmesen ülve. A koncepció ötvözi a legmodernebb orvosi technológiát az egyéni tréning célzott támogatásával. Hatékonyabbnak bizonyult, mint a hagyományos önképzés, és a következő esetekben használható:

Inkontinencia:
Világszerte körülbelül 423 millió embert érint az inkontinencia és a hólyaggyengeség, és ez a szám növekszik. Az inkontinencia jelentösen rontja az életminőséget. A hólyag határozza meg a napi ütemtervet. A vizelet akaratlan elcsöppenése, vagy szivárgása igen zavaró a mindennapi életben. A betétek csak szükségmegoldást jelenthetnek. A PelviPower™ tréninggel segítünk visszanyerni némi szabadságot. Könnyen és kényelmesen edzheti gátizomzatot. Az erős medencefenék segíthet a hólyag szabályozásában, hogy azt tehesd, amit szeretnél, amikor és ahogy szeretnéd.

Medencefenék edzése szülés után:
A szülés előtti és utáni medencefenék edzés fontos a megelőzés szempontjából és segíti a medencefenék szülést követő helyreállítását. A várandósság alatti hormonális változások és a szülés során fellépő megeröltetés igencsak igénybe veszi a medencefenékizmait. Ezért a medencefenék megfelelő helyreállítása érdekében a PelviPower™ hatékony medencefenék edzése javasolt.

Szexualitás és libidó nőknél:
A PelviPower™ edzés a szövetek mély és felületes rétegeit egyaránt stimulálja, és fokozza a sejtanyagcserét. Ez elősegíti a szövetek feszességét és a bőr jobb ellátását. Ez támogatja a cellulit és a gyenge kötőszövet elleni küzdelmet. A szövetek és sejtek anyagcseréjének stimulálása a nők szexuális érzését és orgazmus-képességét is fokozza. A menopauzával kapcsolatos panaszok pozitívan befolyásolhatók.

Potencia, vitalitás és prosztata férfiaknál:
Az erős medencefenék olyan téma, amely a férfiakra éppúgy vonatkozik, mint a nőkre. A PelviPower™ tréning segít a férfiaknak merevedési zavarok és gyenge potencia esetén. Serkenti a véráramlást a nemi szervek területén, és normalizálja az izomtónust a medencefenékben. A PelviPower™ inkontinencia panaszokkal járó prosztata műtétek után is jelentős javulást érhet el. Akár megelőzés céljából, akár rehabilitációs intézményekben, akár az urogenitális terület műtéti előkészítéseként.

Hát erősítése:
A medencefenék izmai szorosan kapcsolódnak a hátizmokhoz. A gyenge medencefenéki izmok gyakran hátfájást okoznak, a gyenge hátizmok és a hibás testtartás gyengíti a medencefeneket. A megerősített medencefenék révén a környező izomszövet tónusa normalizálódik. Ez másodlagos hatásként a derékfájás tüneteinek javulásához vezethet. A PelviPower™ segítségével erősíti a medencefeneket, és jelentősen segíti a testtartás javulását és a hátizmok ellazulását.

Medencefenék tréning a fitnesz, a sport és a stabilitás érdekében:
Az erős medencefenékkel számos panasz ellen segíthet! Érezze és fedezze fel medencefenekét a PelviPower™ edzés során, hogy erősítse a törzs- és fenékizmokat. Növelje a hát és a törzs stabilitását, az egyensúlyt, a stabilitást és a biztonságot a sportban.