Szülés utáni regenerálódás PelviPowerrel

Kipróbálom

Szülés utáni regenerálódás PelviPowerrel

Szülés utáni regenerálódás PelviPowerrel
PelviPower tréning a szülés után kialakuló inkontinencia mihamarabbi megszüntetésére

A medencefenék izmai felelősek többek között azért is biztosítsák a kontinenciát beleértve a belek és a hólyag megfelelő zárását. Teljesen normális, hogy a medencefenék izmai a terhesség alatt megváltoznak. Az izmok és a kötőszöveti rostok hálózata egyszerűen lazábbá válik, ami viszont elengedhetetlen a baba méhen belüli fejlődéséhez. A nők jelentős része küzd a terhességet követően inkontinenciával. Ha a medencefenék nagyon gyenge, fennáll szervek prolapszusának (előreesésének) veszélye is. Ezért nagyon fontos, hogy a terhesség után a nők medencefenék izmait megerősítsék.

PelviPower tréningünkkel ezt kényelmesen megvalósíthatjuk, mindezt utcai ruhában, beavatkozás nélkül.
A hagyományos edzésen a kontrakciót célzott feszítésnek/lazításnak kell okoznia. A PelviPower edzés során a medencefenék izmait akár 25 000-szer is megfeszítik, lazítják a mágneses hullámok. Ez azt jelenti, hogy maximális sikert érhet el az ilyen típusú edzéssel.


Javasoljuk, hogy a szülés után körülbelül 12 héttel kezdje meg az edzést. Az előfeltétel mindig az, hogy jól érezze magát, és minden szüléskori sérülés teljesen begyógyuljon.
A „klasszikus szülés utáni oktatással” ellentétben lehetősége van szabadon időpontot egyeztetni, nincs kötve a hét napjához vagy időpontjához, és kérésre a babát is magával viheti.
Még akkor is, ha a szülés már régen történt, a medencefenék és a törzsizmok edzése minden esetben kiváló "befektetés" az egészségbe.

EASY: Hétköznapi ruhában, kényelmesen ülve, 15-25 perc edzésenként.
HATÉKONY: A mágneses mező impulzusai akár 25 000 összehúzódást is generálnak - biztonságos és hatékony.
A medencefenék gyors helyreállítása/erősítése
A méh gyógyulása és visszafejlődése.
A hólyag zárásának erősítése
A székletinkontinencia megelőzése