Blog

Kipróbálom

Próbatréning

Próbatréning
Mi történik első alkalommal a próbatréningen?

Nagyon sokszor kérdezik, hogy mi történik első alkalommal a próbatréningen?
Jelentkezését követően iáltalában telefonon egy Önnek alkalmas időpontot egyeztetünk. A próbatréning, mint valamennyi további edzés a szakrendelő 6. emeletén levő rendelőnkben zajlik, nem kell bejelentkezni, egyszerűen feljön a hatodikra, a lifttől jobbra a folyosó végén találja a VIP központot, oda kell bejönni.
A próbatréning egy rövid konzultációval kezdődik, ahol egyrészt ismertetjük a PelviPower tréning lényegét, másrészt munkatársunk információt kaphat a lehetséges problémákról, ami alapján kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelő edzéstípust.
Ezt követően - ha nincs semmiféle kontraindikáció - először a biofeedback tréninggel kahatunk információt a medencefenék izomzatának állapotáról, illetve, hogy mennyire képes a megfelelő izmokat feszíteni, lazítani. Mielőtt bárki is félreértené, ez nem vizsga, ez nem teszt, hanem "csak" egy pillanatnyi állapotfelmérés.
A kb.5-10 perces biofeedback tréning után egy öt perces magnetoterápiás kezelés következik, itt Önnek már nincs semmi dolga, csak kényelmesen ülni a székben. A keresztcsonttól a gátizmokon át a combokig fogja tapasztalni az izmok összehúzódását, lazítását, első alkalommal csak alacsony intenzitással, ezzel is elkerülve az esetleges későbbi izomlázat.
A tréning mindkét széken normál utcai ruhában történik, nem kell semmit felhelyezni, meg sem fog izzadni, nincs semmi invazív művelet.
A tréninget követően (és persze a tréning közben is) munkatársunkkal egyeztethet tapasztalatairól, illetve a további tréningekről.

Várjuk jelentkezését, próbálja ki PelviPower tréningünket minden kötelezettség nélkül!
Időpontegyeztetés: 06 20 290 1229